Salut, prietenii mei minunați,

Cu sufletul plin de bucurie și emoție, vă adresez aceste cuvinte cu o veste extraordinară: se apropie primul meu Concert de Crăciun! Este o ocazie cu totul specială, iar fiecare notă pe care o voi cânta este însoțită de anticiparea de a împărtăși această experiență magică cu voi.

Concertul va avea loc în Sala Luceafarul, în data de 6.12.2023, începând cu ora 16:00. Așa că marcați-vă în calendare această seară, deoarece vă promit că va fi ceva cu totul deosebit!

Pentru acest eveniment deosebit, am lucrat intens la un repertoriu care să captureze spiritul sărbătorilor. Veți avea parte de reinterpretări inedite ale colindelor tradiționale, alaturi de priertenii mei de la Motion Records, Florentina Ciuna, Anda Dimitriu, Bogdan Negroiu, w.ARIA, Alessia, Adelina Nedelcu, Antonia Popescu si Anastasia Haiducu, Scoala de Arte Crescendo, dar si Corul Soundcrowd si trupa de dans Dance World Studio.

Acest concert nu este doar despre muzică pentru mine, ci și despre împărtășirea emoțiilor și a bucuriei Crăciunului. Prin fiecare notă, vreau să vă duc într-o călătorie muzicală în universul meu, să vă împărtășesc emoțiile mele și să vă fac să simțiți aceeași căldură și farmec pe care le trăiesc în această perioadă a anului.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe iabilet.ro.

Încurajez pe toți cei care doresc să facă parte din această seară specială să își rezerve locurile în avans, deoarece numărul acestora este limitat.

Cu inima plină de nerăbdare și recunoștință, aștept cu drag această seară magică alături de voi, prietenii mei!

Cu drag și entuziasm,

Maria Clara

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *