Maria Clara Postelnicu, Bucuresti, 10 ani, pasionata de  muzica, de actorie  de teatru, cat si de film, adora sa dubleze desene animate, cat si sa cante la pian.

A inceput sa cante de la varsta de 5 ani, fiind castigatoarea marelui Trofeu al Festivalului International de Canto la doar 7 ani. Dupa castigarea acestui trofeu a inceput colaborarea  cu casa de discuri Roton, ca parte a proiectelor Magic Bell, cat si Clopotelul Magic. 

La doar 8 ani Maria-Clara a inceput  colaborarea cu Opera Comica pentru Copii unde a avut oportunitatea sa joace rolul Summer-managerul trupei,  in celebrul musical School of Rock,  atat in prima, cat si in a doua stagiune.

Cu un an in urma Maria-Clara a inceput colaborarea cu Ager Film, dubland cu mare iscusinta desene animate pentru copii.

Maria Clara face parte din corul Soundcrowd, corul Scolii Gimnaziale de Arte nr. 5, sub coordonarea dirijorului Mircea Ionescu avand oportunitatea de canta pe cele mai mari scene din tara. (ex.Sala Palatului)

Dupa castigarea  marele trofeul al Festivalului International de Canto Cezar Ouatu, cat si premiul de Polaritate, Maria-Clara a inceput sa  participe la festivaluri de muzica, (Lumini Sonore by Ozana Barabancea; Sunetul Lunii by Bogdan Negroiu, Ecoul Pietrei Craiului), cat si concursul  de talente Romanii au talent unde de fiecare data a reusit sa impresioneze membrii juriului, mari nume in lumea muzicii nationale si internationale.

Maria-Clara a castigat de curand marele trofeu Excentrip, sectiunea Junior 2023, primind din partea juriului punctaj maxim. Juriul a fost compus din oameni uriasi ai muzicii: Laurentiu Cazan, Florin Ristei, Paul Ilea, Oana Tache, Andra Botez si Bogdan Negroiu, membrii juriului avand doar cuvinte minunate pentru micuta cantareata.

 Acest trofeu i-a adus prima ei piesa, compusa special pentru ea(muzica, versuri, orchestratie, inregistrare , mix, master) de catre Lunatech Sound &Bogdan Negroiu.   

Anul acesta va fi un an al cresterii in sfera artistica deoarece Maria Clara pregateste multe proiecte surpriza pentru cei care o urmaresc cu admiratie.  

Comments are closed