Maria Clara Postelnicu

Dragii mei,

Ma numesc Maria Clara si de curand am implinit opt ani. Am debutat pe scena la varsta de cinci ani, in decembrie 2018, la Concertul de Iarna organizat de Scoala de muzica Next Star Studio sub coordonarea celebrei soprane Anca Parlog – Vocal coach.

Am participat la diverse concursuri pentru varsta 5-6 ani, primind diverse premii si trofee.In iunie 2020 am inceput pregatirea muzicala cu Caitlyn, la scoala de muzica Ella Musica Popeşti Leordeni, urmand ca in februarie 2021 sa am sansa unica de a primi Marele Trofeu al Festivalului International de Canto Cezar Ouatu, editia a II a, FICCO.

In perioada iunie 2020- aprilie 2021 m-am antrenat continuu, avand oportunitatea sa particip la diverse evenimente, festivaluri de muzica online, cat si sa iau parte la doua proiecte muzicale unice in Romania.

Ultimul an a fost unul extrem de dificil pentru intreaga lume lucru ce a condus la mutarea festivalurilor in online. Sper din toata inima ca anul urmator sa avem libertatea ce ne lipseste tuturor, cat si sa ne reluam activitatile de dinainte de pandemie.

In perioada urmatoare voi reveni cu mai multe detalii despre proiectele pentru perioada iunie – decembrie 2021. Astept cu nerabdare sa va surprind, dar mai ales sa va bucur pe toti!

Cu toata dragostea,

Maria Clara!

Tags:

Comments are closed