1. Cine esti tu? Copilul din fata mea?

“Mă numesc Maria Clara Postelnicu, am 8 ani și învăț la Pick Me Academy International School, cat si la Scoala Gimnaziala de Arte, nr.5. Sunt elevă ȋn clasa a II-a.”

2. Ce imi poti spune despre tine, artistul din fata mea?

,,Am debutat pe scenă la vârsta de cinci ani, în decembrie 2018, la Concertul de Iarnă organizat de Școala de muzică Next Star Studio. Din iunie 2020 ma antrenez cu Florentina Catalina Ciuna, profesoara mea de canto care ma ghideaza si ma ajuta sa imi imbunatatesc tehnica vocala, intonatia, miscarea scenica.
In ultimii 3 ani am participat la numeroase concursuri si festivaluri primind diferite premii și trofee.
La vârsta de 7 ani am câștigat a doua ediție aFestivalului International de Canto Cezar Ouatu, primind Marele Trofeu al FICCO, editia a II-a, 2021.

In luna septembrie am avut marea sansa de a primi trofeul categoriei pop international din cadrul festivalului Sunetul Lunii, organizat de LunaTech Sound.

3. Care este cel mai important proiect al tau de pana acum?

Castigarea castingului din musicalul ”School of Rock” din cadrul Operei Comice pentru Copii.

In ziua in care am să implinit 8 ani am inceput repetitiile la Opera Comica pentru Copiii, avand sansa sa ma antrenez alaturi de o echipa de profesionisti pentru cele mai importante roluri din viata mea: Summer, managerul trupei si Sophie, solista in trupa celebrului musical School of Rock, musical jucat pentru prima oară în România.
După 3 luni de munca intensa am performat pe scena uriasa a Operei Comice pentru Copiii pers, personajul Summer, cât și restul distribuției devenind lumea mea.”

4. Cu ce proiecte urmeaza sa ne surprinzi?

,,Urmeaza să vă surprind în perioada următoare cu alte proiecte muzicale sub indrumarea profesoarei mele de canto Florentina Catalina Ciuna.
Totodata, in colaborare cu Lunatech Sound, cat si cu Clopoțelul Magic si Magic Bell (by ROTON Music) voi inregistra piesele mele preferate cu care sper ca am sa va bucur. Le puteti gasi pe canalul meu de YouTube, pe pagina de Facebook si pe cea de Instagram.

5. Pe langa muzica ce alte pasiuni mai ai?

,,Ma fascineaza actoria de film. Pentru a-mi dezvolta abilitatile actoricesti voi continua să ma antrenez la Academia Buftea, in cadrul sectiunii de actorie de film si televiziune.

Totodata, imi place sa cant la pian.
Incepand din acest an scolar sunt eleva in clasa a II-a in cadrul Școlii Gimnaziale de Arte nr.5, unde urmez cursurile de teorie muzicala si practica, avand ca instrument de studiu principal pianul.

6. Cum reusesti sa faci fata la scoala avand in vedere multitudinea proiectelor in care esti implicata?

Fac fata pentru ca sunt eleva in cadrul școlii internationale Pick Me Academy, scoala ce are atat program de dimineata, cat si dupa amiaza.
Dimineata sunt prezenta mereu la orele obligatorii, iar in dupa-amiezele in care absentez de la programele propuse de scoala, profesorii mei le reiau atat cu mine cat si cu ceilalti colegi ce nu pot fi prezenti.
Astfel, reusesc să mă bucur de cele mai frumoase proiecte educationale, artistice si culturale organizate de Pick Me Academy.

7. Ce este cel mai important pentru tine atunci cand te aflii pe scena?

Cel mai important lucru pentru mine este ca atunci cand ma aflu pe scena, în fața publicului să reușesc să transmit emoție si sa bucur oamenii cu felul meu de a fi.
Multele ore petrecute la repetiții și la cursuri de actorie și public speaking m-au ajutat să înțeleg acest lucru și să încerc să transmit cât mai mult atunci când performez.

  1. Ce iti place sa faci in timpul liber?
    In timpul liber ador sa merg in Oraselul Copiilor, sa ma joc cu papusile, sa patinez, sa ma uit la filme cu familia si sa ma distrez cu prietenele mele.

9.Care este cartea ta preferata?
,,Am o intreaga colectie de carti in limba engleza pe care le citesc si recitesc cu mare bucurie: colectia,,Fairy Unicorns” de Zanna Davidson, editura Usborne.
In limba romana citesc cu mare interes ,,Legendele Olimpului” si “Fabulele lui Aesop”.

  1. Care sunt cantaretii tai preferati?

Artistii mei preferati sunt din Romania sunt : Andra, Delia, Florentina Catalina Ciuna si Cezar Ouatu, iar de peste hotare sunt Demi Lovato, Sia, Katy Perry, Beyonce, Whitney Houston si Mariah Carey.

Ce ar mai trebui sa stie oamenii despre tine?
Ador sa mananc sushi, paste, orez si fructe de mare!😜

***Incepand cu 11 octombrie ma puteți asculta pe canalul meu de YouTube. V-am pregatit 7 coveruri de suflet! Abia astept sa le impartasesc cu voi!

Cu drag,

Maria Clara!

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *