Dragii mei,

De curand am incheiat prima aventura a vietii mele, pe marea scena a Operei Comice pentru Copii.

Musicalul School of Rock a fost pentru mine o adevarata provocare, un drum pe alocuri anevoios dar foarte frumos, pe care am muncit incredibil de mult pentru a ma ridica la inaltimea asteptarilor.

Un drum presarat cu teama, ambitie, fericire, emotii si zambete, pe care nu il voi uita niciodata.

Eu si personajul pe care l-am jucat (Summer Hathaway, managerul trupei School of Rock) ne-am potrivit inca de la audiitii.
In School of Rock, Summer este o eleva care ,,face pe È™efa” fiind extrem de intepata si haioasa in acelasi timp in interactiunea cu ceilalti.
Personajul meu este dornic sa fie pe placul profesorilor, doar de dragul notelor. Ea pare o fetita puternica, dar poarta doar o masca pentru a reusi intr-o societate cu mentalitate inchisa. Summer este un copil care se teme sa incalce regulile pe care ea comunitatea i le impune.
La final Summer reuseste sa isi faca vocea auzita, ea intelegand, cu ajutorul lui Dewey, ca este o fetita cu mult potential pe care ceilalti se bazeaza in calitate de leader al trupei School Rock.

Am avut atat de multe de invatat de la colegii mei adulti si copii, lucruri ce vor ramane vesnic parte din mine.

Promit ca de acum inainte voi munci si mai mult, pentru a deveni cea mai buna versiune a mea! Ma inclin cu respect in fata echipei de productie, a tuturor celor ce mi-au oferit aceasta sansa si, nu in ultimul rand, spectatorilor, fara de care nimic din toate acestea nu ar mai fi avut sens!

Va iubesc si va imbratisez pe toti!

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *