Pe scena te transpui intr-o alta lume. Una magica, in care visele devin realitate, in care nu exista bariere, unde orice personaj poate prinde viata. Este fascinant sa vezi marii actori cum se transpun in pielea unor personaje ce uneori sfideaza orice granita a cunoscutului.

Am avut onoarea ca in acesti 3 ani sa ma aflu in prezenta unor mari astfel de personalitati, ce mi-au aratat cat de important este sa reusesti sa transmiti emotie atunci cand esti pe scena, in fata publicului.

Multele ore petrecute la repetitii si la cursuri de actorie si public speaking m-au ajutat sa inteleg acest lucru si sa incerc sa transmit cat mai mult atunci cand performez in fata publicului.

Ador sa fiu pe scena, ador sa simt cum cei din fata mea rezoneaza cu ceea ce incerc sa le transmit si imi doresc sa ajung la performanta personaltatilor pe care le apreciez atat de mult, precum Caitlyn, Daniela Nane, Eugenia Serban, Cezar Ouatu, Nico sau celebrul Danilo Ricardi.

Nu poti fi un artist complet daca nu imbini actoria cu muzica, iar marea mea dorinta este sa reusesc sa imbin cu brio aceste doua arte pe care le indragesc atat de mult!

Comments are closed