Cred ca viata fara hobby-uri este ca o panza de tablou alba, atarnata pe perete. Goala… trista… parca asteptand ca ceva, sau cineva sa o infrumuseteze.

Eu aleg sa imi petrec timpul liber mereu facand ceva ce imi bucura sufletul. Spre exemplu, cititul. Ador sa citesc si ii incurajez pe toti copiii de varsta mea sa nu se lase inspaimantati de cuvinte. Sa citesti o carte este ca si cum ai pleca intr-o calatorie misterioasa – niciodata nu poti sti unde si cand vei ajunge!

Imi place foarte mult sa descopar locuri noi din tara noastra, sa imi imbogatesc cunostintele calatorind in locuri noi si sa aflu direct de la locuitori povesti despre intamplari minunate din zona lor!

Iubesc natura si tot ceea ce tine de ea, iubesc sa o ingrijesc si sa ma pot bucura apoi de roadele oferite de pamant, apoi sa transform aceste roade in bucate delicioase! Am invatat sa gatesc de la mama mea (sa va spun un secret, gateste foarte bine!) si pot zice ca a devenit noua mea pasiune. Imi place sa incerc retete noi, cu cele mai simple ma descurc singura, iar la cele mai complicate lucrez impreuna cu mama. Ador asta!

Alte pasiuni ce pot enumera sunt pianul, actoria si uneori modelling-ul. Toate acestea m-au ajutat sa imi cladesc increderea in mine, sa descopar noi cai de a rezolva problemele cu care ma pot intalni, sa intalnesc oameni noi si interesanti si, bineinteles, sunt incredibil de distractive!

Ma simt deosebit de recunoscatoare pentru toate lucrurile ce le pot face si va incurajez pe toti sa nu va temeti sa incercati un nou hobby, chiar daca acesta la inceput pare infricosator!

Va iubesc!

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *