Am aflat ca anul acesta FICCO va avea organiza cea mai tare tabără de creație muzicală și dezvoltare personală by Cezar Ouatu într-un loc de vis in mijlocul naturii.

Hai și tu intr-o tabără-vacanță de neuitat!

Petreceri tematice in fiecare seară, căsuțe in copaci, ateliere muzicale si multa distractie!

FICCO Music Camp este prima tabara de creatie vocala-muzicala si dezvoltare personala organizata in parteneriat cu binecunoscutul Festival International de Canto Cezar Ouatu (FICCO).  Principalul obiectiv al acestei tabere consta in perfectionarea muzicala si vocala a fiecarui artist, schimbul de experienta umana si artistica dintre acestia si familiarizarea lor cu tot ceea ce inseamna interpretarea vocal-muzicala din punct de vedere teoretic, scenic cat și practic prin diferitele ateliere creative si petreceri tematice.

FICCO Music Camp se concentreaza pe o serie de activitati interactive, dezvoltare personala, divertisment, interactiune în grup, acte scenice, toate sustinute sub indrumarea lui Cezar Ouatu si a echipei sale.

Aceasta tabara unica propune tinerelor talente prin intermediul muzicii si al acestui „instrument miraculos” numit vocea umana o desprindere din mediul urban cotidian, cu un program bine structurat de 6 zile intr-un mediu de vis, in mijlocul naturii, respirand aer curat de dimineața pana seara.

Afla mai multe pe https://musiccamp.ficco.ro.

Eu voi fi acolo!

Pupici cu sclipici,

Maria Clara!

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *